top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrieda van Dijen

Kies je eigen pad.Mediteren doe ik nooit. Ik kan me er niet toe zetten. Op de ene of andere manier roept het bij mij weerstand op omdat het voor mij voelt als moeten en volhouden. Ik vind het niet leuk en doe dan liever iets wat bij me past. Ik snap tegelijk heel goed dat mediteren voor anderen juist wel werkt en ik zie er ook mooie resultaten van om me heen. Zo zie je, wat voor de een werkt, is voor de ander niets. Die wijsheid heeft mij veel gebracht. Ik wil in mijn leven mijn eigen unieke pad volgen. Dat heeft me heel wat confrontaties en strijd opgeleverd maar ook geweldige resultaten waar ik erg trots op ben. Deze ervaringen neem ik allemaal mee in mijn werk. Levenservaring heeft me meer opgeleverd dan alle boeken, leraren en studies bij elkaar. 


Durf je (met mij) uit je comfort zone te stappen?

Sta je op een keerpunt, ben je de wanhoop nabij, zie je geen uitweg of wil je wel maar durf je de stap naar verandering in je leven niet te maken? Ga niet bij de pakken neer zitten, maar kom in actie en bel me! Vrijheid kun je alleen ervaren als je besluit om je open te stellen, dan gebeurt er wat. Ik heb geen plan er is van alles mogelijk. Je kunt bij mij komen voor gesprekken, we kunnen op reis gaan, onderweg zijn, fysieke uitdagingen aangaan of juist ergens in alle rust onderzoeken wat je nodig hebt om iets te veranderen in je situatie. Jij mag zeggen welke vorm je past. 


Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.


Meer weten?


Spreekt mijn methodiek je aan, wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel me op 06 248 833 31 of kijk op www.friedavandijen.nl

Het eerste intakeconsult duurt 75 minuten

Vervolgconsulten (gemiddeld 6 tot 8 consulten) duren 60 minuten.

Kosten per consult zijn € 75,-
211 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page