top of page

Reviews

Vrouw anoniem

Hallo Frieda,

Ik zag in mijn agenda dat het bijna 1 jaar geleden is dat ik je voor het laatste heb gezien en ik wil je op deze manier nogmaals bedanken voor jouw hulp.
Mijn hoofd is rustig. Geen nare gedachten meer en als ze heel af en toe toch nog komen opdagen, dan kan ik ze wegwuiven zonder er verder aandacht aan te besteden of er boos om te worden.
Ik kan helaas nog steeds niet goed lopen. Er is behoorlijk wat schade aan mijn ruggenwervel dus wat niet zomaar te verhelpen is.
Zelfs daar heb ik nu vrede mee. Ik kan gelukkig fietsen, dus kan ik ook naar mijn werk. Dat is namelijk maar 5 minuten hiervandaan, en ik kan als ik het langzaam doe weer een boodschapje doen (alleen).
Al met al is mijn leven momenteel heerlijk ontspannen. Ik werk weer volledig. Krijg veel complimenten over mijn veranderingen in gedrag. Rustiger sympathieker en vrolijker.
In mijn beleving heb ik dat voor een heel groot deel aan jou te danken.

Dus nogmaals: dikke knuffel en heel veel dank.

Aniek

Na een rugoperatie en veel behandelingen gehad te hebben bleef mijn chronische pijn. Na veel zoeken naar oplossingen heb ik uiteindelijk de 'mind body syndroom' benadering gevonden. Toen ik verder ging zoeken naar iemand die mij hierbij kon helpen heb ik Frieda gevonden en zij heeft mij geweldig geholpen in het proces naar minder pijn. Toen ik net bij Frieda kwam stond mijn leven stil, altijd bezig met de chronische pijn. Door de gesprekken met Frieda heb ik enorm veel inzichten gekregen over alles in mijn leven en ik zal haar altijd dankbaar blijven. De Mind-body benadering werkt echt!! Loop je met chronische pijnklachten? Aarzel niet om Frieda een bericht te sturen, ze kan je geweldig helpen.

Iris de Vries

Ik ben naar Frieda gegaan i.v.m. long-covid. Ze is een ontzettend warme vrouw en ik voelde me meteen bij haar op mijn gemak in haar fijne praktijk. Ze gaf me inzicht in waarom mijn brein me ziek maakte/hield. Ik ben door haar niet alleen van mijn long covid klachten maar ook van chronische rugpijn en een hele hoop andere vage klachten afgekomen. Frieda heeft voor mij onvoorstelbaar veel betekend. Door haar inzicht en steun heb ik mijn leven totaal omgegooid en ben ik gaan leven vanuit mijn hart. Ik werk nu met Frieda samen, o.a. in het organiseren van long-covid retreats. Ze heeft ontzettend veel kennis over het mindbody syndroom. Ik kan het echt aanraden om een afspraak met haar te maken!

Sanne Buis

Samen met Frieda heb ik een speciale long-covid retraite georganiseerd. Frieda kon met haar bak aan ervaring goed aan de deelnemers uitleggen hoe de mind-body verbinding werkt en wat zij er mee kunnen doen. Ik zou zeker aanraden om sessies bij haar te volgen!

Vrouw anoniem

Na jaren van altijd pijn, altijd klachten, soms met en soms zonder diagnose, kwam ik bij toeval in aanraking met het artikel van Frieda in het Tijdschrift voor coaching. Ik was geraakt en kon alleen maar denken ‘ dit gaat over mij’ en ‘hier wil ik meer van weten’. Een uitgebreid en persoonlijk consult bij Frieda en intussen al rondkijkend op internet bracht me bij alle info betreffende Mind Body Disorders. Ik wist meteen dat dit een nieuwe weg voor mij was.Waar ik al mijn klachten al langere tijd toeschreef aan ‘de leeftijd’ bleek niks minder waar. De angst voor pijn had me intussen aardig in zijn greep en dat bleek ik zelf te kunnen veranderen. Frieda helpt je op weg, zelf moet je het lef en de moed hebben om anders naar je klachten te kijken en anders met pijn om te gaan. Bij mij heeft het goed geholpen.

Vrouw anoniem

Een berichtje om je te laten weten dat het goed met me gaat.

 

Het was een grote stap om hulp te moeten vragen. Ik kon toch altijd alles alleen. Maar vanaf het eerste moment dat ik bij jou kwam voelde ik me welkom en veilig om dingen te kunnen vertellen. Bij de kachel met een kop gemberthee. Vorige week zei ik nog tegen een goede vriendin dat er bij mij nu na zoveel maanden nog steeds kwartjes vallen door de sessies. 

 

Toen ik bij jou kwam was er binnen in mij één en al verwarring en de pijn door een frozen shoulder was hels.

Je stelde me de vraag: Wat gun je jezelf?

Mijn antwoord was: dat ik me simpelweg weer gelukkig voel. Ik was op dat moment wel gelukkig maar iets miste maar ik wist niet wat. Ik durfde toen voor mezelf ook waarschijnlijk niet hardop te zeggen wat ik dan zo miste. Bang voor het onbekende.

 

Zoveel gebeurd de afgelopen maanden. Zoveel veranderd.

 

Op werkgebied: Ik heb me laten omscholen en er lopen al wat leuke dingen. Ik ga opnieuw rustig bekijken wat echt bij me past. 

 

Op gebied van de kinderen:  Confronterende maar liefdevolle gesprekken gehad met de kinderen. Met openheid en begrip kom je een heel eind. Samen zijn we een team.

 

Op relatie gebied;  Ik voel me zeker niet schuldig naar mijn overleden partner maar durf je nog een relatie aan te gaan nadat je partner wegvalt? Wederom wat gun je jezelf. Op een onverwacht moment kwam ik iemand tegen die me deed beseffen dat mijn hart nog steeds klopt. Go with the flow. Ik mag en kan weer voelen.

 

Niet bang zijn voor het onbekende. Veranderingen omarmen. Dat maakt dat ik me stralend voel. Mensen om mij heen zien dat. 

Het was en is nog steeds hard werken. En ja, Ik voel me simpelweg weer gelukkig!

 

Lieve Frieda, dank je wel.

Vrouw anoniem

Eindelijk! Na 15 jaar met pijnen rond te lopen en steeds maar weer niet lekker in mijn vel te zitten, 100 therapeuten verder, is hier dan Frieda! 

Een heel groot deel was al na 1 sessie opgelost. Ik ben meerdere keren bij Frieda geweest om patronen te doorbreken. Het voelt echt alsof ik veel meer aan kan, ik sta sterker, en kan veel beter reageren op/in situaties. En natuurlijk niet te vergeten, ik heb geen pijn meer. Probeert de pijn toch nog even terug te komen? Dan weet ik wat ik kan doen.

Ik ga heel af en toe nog steeds een keer heen. Omdat het heel fijn is, een soort onderhoud, en het is heel prettig om even met Frieda te zijn op haar prachtige locatie.

Frieda snapt je meteen, gaat efficiënt te werk, is to the point, en een enorme steun! 

Man anoniem

Hoi Frieda, hoe gaat het met je? Ik dacht ik laat nog even wat van mij horen. 2023 is door jou inzet een topjaar geworden. Wat heeft de mind body therapie mij goed gedaan zeg. Ik kan wel zeggen dat mijn leven veranderd is in de positieve zin van het woord.

Geen spanning meer in mijn lichaam. Heel af en toe nog, maar dan weet ik hoe het komt / kan en waar het vandaag komt. Het is dan ook snel weer weg. De zin: "ik ben veilig" en nog een paar andere die ik van jou heb gekregen op het einde van de sessies, gebruik ik eigenlijk wel dagelijks. Ik ben ontspannen thuis, in mijn werk en dus eigenlijk overal, geen angst meer, gewoonweg heerlijk!!

 

Ik wil je dus nogmaals bedanken en wens je mooie feestdagen!

bottom of page