top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrieda van Dijen

Effectiever ziekteverzuim beperken en beheersen.Veel medewerkers lopen al jaren rond met chronische lichamelijke klachten. Daar hebben mensen zelf last van, maar als werkgever zit je er natuurlijk ook niet op te wachten dat medewerkers op halve kracht functioneren of langdurig thuiszitten.


Vaak gaat de (bedrijfs)arts bij chronische klachten eerst op zoek naar een lichamelijke oorzaak of er wordt gekeken naar de werkomstandigheden. Maar wat als de oorzaak niet duidelijk is en de lichamelijke pijn of klachten blijven? Of stel dat er een diagnose is gesteld, maar de behandeling helpt niet. Hoe kun je je medewerkers dan helpen?


Onderdrukte emoties


Mensen met langdurige onverklaarbare lichamelijke klachten zijn vaak gebaat bij een andere kijk op hun klachten. Bij het Mindbody Syndroom gaan we ervan uit dat lichamelijke klachten geen lichamelijke oorzaak hebben, maar dat onderdrukte emoties de klachten veroorzaken. Denk aan angst, woede en schuldgevoel. Als je medewerker er achter staat, ga ik als Mindbody therapeute samen met hem of haar aan de slag. Vaak leidt dat, zo is de ervaring, tot goede en niet zelden spectaculaire resultaten. Mensen kunnen voor het eerst sinds lange tijd weer pijn- en klachtenvrij leven én werken.


Vaak leidt dat tot goede en niet zelden spectaculaire resultaten.

Meer weten?


Vind je het Mindbody Syndroom een interessante benadering? En wil je graag weten wat het voor jouw medewerkers kan betekenen? Ik kom graag een keer vrijblijvend praten. 

Neem contact op en we maken een afspraak. Bel me op 06 248 833 31 of kijk op www.friedavandijen.nl


Ik kijk uit naar onze eerste ontmoeting.

121 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Commenti


bottom of page