top of page
Zoeken
  • Foto van schrijverFrieda van Dijen

De behandeling, wat kun je verwachten.

Bijgewerkt op: 28 jan. 2022Het Mindbody Syndroom, eng en ongrijpbaar?


Ik durfde geen afspraak te maken


Een cliënt vertelde ‘ik heb veel gelezen over het Mindbody Syndroom en lang getwijfeld of ik een afspraak bij je zou maken. Ik was bang diepe trauma’s te moeten herbeleven en nieuwe te ontdekken waarvan ik geen weet had!’ Haar weerstand is begrijpelijk en heel herkenbaar. Dit artikel geeft meer duidelijkheid over mijn werkwijze, wat je kan verwachten en hoe ik met mijn kennis van het Mindbody Syndroom een persoonlijk behandeltraject voor je samenstel.


De basis van je gedrag en pijn


Aangeleerd gedrag oftewel conditionering is een proces waarin je gedrag verandert als gevolg van ervaringen die je opdoet. In je vroege jeugd ligt de basis voor het ontwikkelen van pijn, ziekte, chronische klachten, angst, woede, depressie, perfectie en nog veel meer. Besluiten die je onbewust als jong kind heb genomen hebben grote invloed op je persoonlijkheid en karakter en zo word je onbedoeld de persoon die je denkt te moeten zijn.


Je levensverhaal, stap voor stap


In een intakegesprek gaan we met elkaar onderzoeken wie je bent geworden, hoe je karakter is gevormd en welk gedrag en pijn daaruit voortvloeit. In een 6-tal vervolgconsulten vormt zich stapsgewijs je levensverhaal en komen emoties gedoceerd naar de oppervlakte. Stukje bij beetje kom je dichter bij de waarheid over jezelf.


Je krijgt inzicht in brein en lichaam


In de loop van het behandeltraject komen kennis over het Mindbody Syndroom en jouw persoonlijk verhaal bij elkaar en zul je veel beter kunnen accepteren en begrijpen hoe het brein je beschermt tegen bedreigende emoties en waarom dit zich uit in lichamelijke klachten. Met deze inzichten ben je in staat nieuwe keuzes te maken en geef je opnieuw vorm aan een bevrijdend leven zonder pijn.


‘Ik snap nu de oorsprong van mijn klachten en voel me verlost van pijn en verdriet. Ik heb een nieuw leven voor me! Dankjewel Frieda!”

Meer weten?


Spreekt mijn methodiek je aan, wil je meer weten of een afspraak maken?

Bel me op 06 248 833 31 of kijk op www.friedavandijen.nl

Consulten (gemiddeld 6 tot 8 consulten) duren 90 minuten.

Kosten per consult zijn € 95,-
701 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page